Bwin casino login

Milford, MA

Client:
Waters Corporation
Location:
Milford, MA
Project:
Customer Experience Center
Division:
Design/Build
Architect:
Symmes, Maini & McKee Associates
Design Engineer:
Not Available
Construction Manager:
Not Available
Contract Value:
Not Available
Project Overview:

This was a design/build project involving partial renovation to the first Bwin casino loginfloor of Building 3. Project included reconfiguration of 3,200 sf of lab space to closed offices, open workspaces and ancillary spaces for a Customer Experience Center.

  • Project was built around active office space which required special coordination to minimize operational down time for the client and also keep schedule in place.
  • High standard finish required a constant punch list from the minute the drywall was installed.
  • Bwin casino loginThe project team coordinated and supervised its own preferred vendors, hired subcontractors and owner’s vendors.
  • Project team was involved with the design to verify existing conditions and make sure the drawings could be executed in accordance with the projected budget and schedule.
Previous Project
Next Project

Have a project you'd like to discuss?

Let's Get Started